Το Ψώνισμα

Aρκετά συχνά πάω εκεί που συχνάζουν τύποι που κάνουν ψωνιστήρι για αγόρια . Με καυλώνει τρελά το παράνομο, το άγνωστο. Η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεις εμφανίσιμους αλλά εμένα δεν με νοιάζει. Εγώ να γαμηθώ ψάχνω.

Ένα βράδυ, κατά τις δύο, σε ένα στενό περίμενα… Σταματάει ένα αμάξι κάποια στιγμή με δύο άντρες. Ο ένας πολύ γυμνασμένος . Ο άλλος μέτριος. Μου λένε κατευθείαν:

– «Φιλαράκι θα έρθεις;»

Εγώ με την μία μπαίνω στο αμάξι. Με πήγαν σε ένα ερειπωμένο σπίτι. Να πω την αλήθεια φοβήθηκα πολύ… Αλλά ευτυχώς ήταν ωραίοι τύποι.

Άρχισαν να με φτύνουν και να με φιλάνε ταυτόχρονα. Με έπνιγαν με τα καυλιά τους πότε ο ένας πότε ο άλλος. Πνιγόμουν και μπούκωνα από πούτσο.

 

  • 909 200 6722

 

Τότε ο ένας μου έβαλε στην τρύπα κρέμα και άρχισε να βάζει δάχτυλα. Μέχρι τέσσερα έφτασε.  Μετά μπήκε με μανία μέσα μου.

Τρελό καυλί, εικοσάρα πούτσα με ξέσκιζε, και ο άλλος έλεγε :

-‘Σκίσε του το κωλαράκι δυνατά… γουστάρει τρελά τον πούτσο’

Εγώ βογκούσα αλλά δεν ήθελα κιόλας να σταματήσει. Μετά με έβαλαν ανάσκελα και με έσκισε ο άλλος. Με πηδούσε και ταυτόχρονα με φιλούσε. Δεν άντεξαν.. γονάτισα και έπαιρνα μια τον πουτσό στο στόμα μου μια τον άλλο… έχυσαν στο στόμα μου και οι δύο.

Σαν τρελός έγλυφα τα καυλιά τους με το ψωλόχυμα. Αυτά έγιναν εκείνο το βράδυ… Ήταν αναπάντεχα τέλειο!

Reply