H Καυλιάρα βοηθός

Χρειαζόμουν μια γυναίκα για να με βοηθήσει και κανόνισα να έρθει  μια κοπέλα.

Όταν χτύπησε το κουδούνι και άνοιξα, είδα μπροστά μου μια κοπέλα με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους, στητά βυζάκια και ένα κωλαράκι γεμάτο και πεταχτό.

Εγώ επειδή με τις γυναίκες ανέκαθεν καύλωνα όταν έβλεπα στρουμπουλό κωλαράκι, είχα αρχίσει να τη σκέφτομαι πεσμένη μπρούμυτα και εγώ να της ξεσκίζω τις τρυπούλες της.

Συστηθήκαμε και την κατατόπισα για να αρχίσει. Κάποια στιγμή είχε σκύψει για να μαζέψει κάτω από το κρεβάτι και είδα να εξέχουν από το κιλοτάκι της μερικές τριχούλες. Αυτό ήταν για μένα το κόκκινο πανί. Πήγα πίσω της και με θράσος της χούφτωσα το μουνάκι δυνατά με το μεσαίο μου δάχτυλο να πιέζει την κλειτορίδα της. Γύρισε και με κοίταξε έκπληκτη αλλά εγώ συνέχισα να της τραβάω την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα για να μη διαμαρτυρηθεί.

  • 909 200 6722

Το μουνάκι της είχε αρχίσει να υγραίνεται. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι, τη γύρισα μπρούμυτα για να μη βλέπει και έβγαλα από τη ντουλάπα την τσάντα με τους δονητές. Πήρα τη βαζελίνη, έβαλα στα δυο μου δάχτυλα και της πασάλειψα την κωλοτρυπίδα, μετά έβαλα κι άλλη και της την έχωσα απότομα μέσα στον κώλο βαθιά ενώ αυτή μούγκριζε και προσπαθούσε να κλείσει την κωλοτρυπίδα της από τον πόνο. Συνέχισα να τη γαμάω με τα δάχτυλά μου και να της σκάβω τον κώλο βαθιά μέσα και όσο την άκουγα να βογκάει τόσο περισσότερο καύλωνα. Σειρά είχε ένας δονητής χοντρός και μόλις τράβηξα τα δάχτυλά μου της τον έχωσα αμέσως μέσα στην κωλάρα της. Τον πίεζα να χωρέσει όλος μέσα με το ένα μου χέρι και με το άλλο της τσίμπαγα τις ρώγες που ήταν τεράστιες.

Με το παλούκι μέσα της τα γεμάτα κωλομάγουλά της είχαν ανοίξει στα δύο. Της τον έβγαζα μέχρι την άκρη και μετά της τον ξαναέχωνα με δύναμη μέχρι να δω τη ροδελίτσα της να ανοίγει εντελώς. Την γαμούσα δυνατά και γρήγορα για πολλή ώρα μέχρι που δεν είχε άλλο κουράγιο να φωνάξει και ο δονητής γλίστραγε ολόκληρος μέσα στη μεγάλη πια κωλοτρυπίδα της.

Φόρεσα τη ζώνη με το δονητή που στο εξωτερικό του είχε εξογκώματα, της άνοιξα τα πόδια εντελώς και άρχισα να της γαμάω το μουνάκι στην αρχή σιγά, και όσο την άκουγα να καυλώνει τόσο πιο δυνατά την χτύπαγα. Μετά από λίγο έκανε ένα τρελό χύσιμο και από τους σπασμούς έτρεμε. Οι φωνές της ακούστηκαν δύο τετράγωνα μακριά.

Μετά από το απίστευτο χύσιμο, τη γύρισα ανάσκελα και το θέαμα που αντίκρισα ήταν ένα μουνί γεμάτο χύσια, μια κωλοτρυπίδα ανοιγμένη και κατακόκκινη και τα βυζάκια της με τις τεράστιες ρώγες της πεταγμένες έξω.

Άρχισα να της ρουφάω τις ρώγες της που μου γέμιζαν το στόμα ενώ με το χέρι άρχισα να της τρίβω την κλειτορίδα που είχε μεγαλώσει από την καύλα και είχε γίνει σαν ένα μικρό μπαλάκι. Της άρπαξα την κλειτορίδα μέσα στο στόμα μου και τη ρούφαγα σαν να έπαιρνα πίπα και έχωνα τη γλώσσα μου μέσα στη μουνότρυπά της. Η καύλα της ήταν τρελή. Βόγκαγε και χτυπιόταν πάνω στο κρεβάτι.

Όταν κόντευε να χύσει δεν την άφησα, σταμάτησα να τη γλύφω, φόρεσα στο χέρι μου ένα ιατρικό γάντι, πήρα βαζελίνη και το πασάλειψα ολόκληρο μέχρι τον καρπό. Της έβαλα πρώτα δύο δάχτυλα και μετά πρόσθετα ένα-ένα μέχρι που είχε μείνει απ’ έξω το φαρδύ σημείο του χεριού που είναι τα κόκαλα. Στριφογύρισα μέσα στη σούφρα της το χέρι μου και με μια δυνατή κίνηση το έβαλα όλο μέσα μέχρι το καρπό.

Τα μάτια της είχαν γουρλώσει από τον πόνο και την καύλα και η σούφρα της μου έσφιγγε τον καρπό. Σιγά-σιγά άρχισα να το γυρνάω μέσα στην κωλάρα της για να ανοίξει και της τσίμπαγα ταυτόχρονα και την κλειτορίδα με τα δύο μου δάχτυλα που είχε φουσκώσει και ήταν σαν ένα μικρό καυλί. Όταν η κωλοτρυπίδα της άνοιξε για τα καλά με το χέρι μου να πλέει μέσα, το έβγαζα και το έβαζα όλο μέσα γαμώντας  την γρήγορα, και παράλληλα της ρουφούσα την κλειτορίδα με όλη μου τη δύναμη μέχρι που τα χύσια από το μουνί της άρχισαν να τρέχουν έξω και η σούφρα της μου είχε σφίξει το χέρι.

Έβγαλα έξω το χέρι μου απότομα ξεκωλιάζοντάς την και με ανοιχτά τα πόδια έκατσα πάνω στο πρόσωπό της για να με γλύψει. Με την καύλα που είχα έχυσα πάνω στο στόμα της μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ξαπλώσαμε και οι δύο χωρίς ανάσα για αρκετή ώρα μέχρι να συνέλθουμε και αργότερα συνεχίσαμε με αρκετά χάδια στο μουνάκι της που το είχα παραμελήσει λιγάκι. Από τότε για μένα οι οικιακές δουλειές έχουν γίνει σκέτη απόλαυση και συνήθως κρατάνε όλη τη μέρα.

Ροζ γραμμές – Ροζ τηλέφωνα 909 200 6424

 909 200 6424 909 200 6372 909 200 6332 909 200 6585 909 200 6465 909 200 6722 909 ...
Διαβάστε περισσότερα

Ροζ γραμμές – Ροζ τηλέφωνα 909 200 6372

909 200 6424 909 200 6372 909 200 6332 909 200 6585 909 200 6465 909 200 6722 909 200 6374 ...
Διαβάστε περισσότερα

Reply