Πρωϊνό γαμήσι

Μετά μια ξέφρενη νύχτα. ήμασταν και οι δύο με τρομερό πονοκέφαλο από το γερό χθεσινό μεθύσι και αποφασίσαμε να έχουμε μια χαλαρή μέρα βλέποντας ταινίες και να μην κάνουμε τίποτα. Φορούσα ένα λουλουδάτο μίνι νυχτικό χωρίς εσώρουχα. Εκείνος μόνο ένα σφιχτό μποξεράκι. Καθίσαμε στον καναπέ. Είχε βάλει τα πόδια του ψηλά και εγώ καθόμουν στη μέση, γέρνοντας το σώμα μου και ακουμπώντας επάνω στο μπράτσο του καναπέ. Παρόλο που η ταινία στο βίντεο άρχισε, κατάλαβα ότι δεν θα την βλέπαμε όλη..

Σιγά-σιγά άρχισε να χαϊδεύει τα χέρια μου και μετά προχώρησε στην κορυφή του στήθους μου. Η αναπνοή μου έβγαινε βαριά, κατάλαβα πως είχα αρχίσει να υγραίνομαι. Μου φίλησε τον λαιμό μου απαλά και πήγε την γλώσσα του κάτω από το σαγόνι μου που ήξερε ότι μου άρεσε. Τον κοίταξα βαθειά στα μάτια, με την ελπίδα πως θα καταλάβει τι σκεπτόμουν και να μου το κάνει. Το μόνο που ήθελα και το ήξερε, ήταν να μου τρίψει το υγρό μουνί μου.

 

  • 909 200 6722

Τα χέρια του τράβηξαν και κατέβασαν τις τιράντες του νυχτικού μου και φάνηκαν τα τεράστια στητά στήθη μου με τον ροζ κύκλο γύρω από τις ρόγες. Η γλώσσα του έγλειφε τα αυτιά μου και το λαιμό μου. Τώρα με είχε σπρώξει και με έβαλε μπρούμυτα στον καναπέ.

-Μην σταματήσεις, φώναξα.

Έτσι όπως μπορούσα να αισθανθώ το καυλί του και το βάρος του επάνω στην πλάτη μου και η κίνηση του άρχισε να γίνεται πιο έντονη. Τα χέρια του γλίστρησαν κάτω από τα πόδια μου, η αναπνοή μου όλο και πιο βαριά όπως πλησίαζε στο υγρό μουνί μου.

-Είσαι ο καλλίτερος γαμιάς μου, του είπα.

Όπως με έγλυφε στο μουνί μου, του χάιδευα τα μαλλιά και την πλάτη. Τον ένοιωθα να έχει ανατριχιάσει από ηδονή όταν κατάλαβε πόσο υγρή με είχε κάνει. Έβαλε δύο δάχτυλα μέσα μου και άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα μου με το άλλο του χέρι, ενώ η γλώσσα του μου έγλειφε τις όρθιες θηλές μου. Σκεπτόμουν εκείνη την ώρα ότι ίσως αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή σεξ που είχα στη ζωή μου.

Σηκώθηκα από τον καναπέ και γονάτισα στο πάτωμα. Έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα σκέλια του και τον πίεσα για να τα ανοίξει περισσότερο. Μόλις βρήκα την στάση που ήθελα, πήρα το καυλί του στο στόμα μου. Ήταν κόκκινο γιατί τόση ώρα τριβόταν στο μποξεράκι του και είχε λίγο πρηστεί. Ήθελα να τον ανακουφίσω όσο τίποτε άλλο στον κόσμο.

Πιπίλαγα το πρησμένο καυλί του ενώ τα χέρια μου είχαν πιάσει τα σκληρά αρχίδια του και τα έτριβα. Αυτός μούγκριζε, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να βρω τον ρυθμό μου και πάω όλο και πιο γρήγορα μέχρι να τον βάλω πολύ βαθειά στο στόμα μου.

Με σήκωσε και ενώ ξάπλωσε ανάσκελα στον καναπέ, με έβαλε επάνω του και μου τον κάρφωσε βαθειά μέσα στο μουνί μου. Για ένα λεπτό δεν μπορούσα να αναπνεύσω και η ένταση ήταν τόσο έντονη, αλλά δεν ήταν αρκετή και ακριβώς αυτό που θέλαμε και οι δύο. Έβαλε τα χέρια του γύρω από τους γοφούς μου και όπως με κρατούσε σφιχτά με χτύπαγε επάνω στο καυλί του…δεν ακουγόταν τίποτε άλλο εκτός από τον ήχο που έκανε το καυλί του όταν μπαινόβγαινε στο μουσκεμένο μουνί μου.

Έχει κάνει το σώμα μου σαν τόξο όπως με τραβάει κοντά του και μου γλείφει τις θηλές μου και μετά με κάνει να γέρνω προς τα πίσω για να μπαίνει μέσα μου με δύναμη. Καταλαβαίνω ότι θέλω να χύσω, όμως αντιστεκόμουν στον πειρασμό και δεν ήθελα να τελειώσω. Όταν ξαφνικά, νιώθω δύο δάχτυλα να τρίβουν την κλειτορίδα μου. Δεν μπορούσα πια να κρατηθώ..

Τον άρπαξα και τον κόλλησα επάνω μου ενώ εκείνος μου έκανε όσο πιο άγριο σεξ μπορούσε για να με ξεκαυλώσει. Τα νύχια μου έμπαιναν στο δέρμα του την ώρα που έχυνα. Ήμουν σε έκσταση όταν τελείωνα.

Έκαιγα ολόκληρη με το μουνί μου να στάζει. Μου ήταν πολύ δύσκολο να τον κρατήσω και άλλο μέσα μου και για να τον καυλώσω περισσότερο έβαλα το πρόσωπο του ανάμεσα στα στήθη μου και τον έπνιξα με την ροδαλή σάρκα μου. Αισθάνθηκα το σώμα του να σταματάει να κουνιέται με τον γνωστό μας ρυθμό και με μιας να τον βάζει όλον μέσα. Σφίχτηκα και άλλο επάνω του και έχυσε βαθειά μέσα μου..

Μας πήρε πάνω από ένα λεπτό να ανασάνουμε και πάνω από δέκα λεπτά να συνέλθουμε. Θα το πω ακόμη μια φορά, ότι το αγουροξυπνημένο γαμήσι είναι το καλύτερο..

Reply