Η πενηντάρα γειτόνισσα στο χωριό

Πριν από περίπου τρεις μήνες μου καρφώθηκε χωρίς κάποιο λόγο στο μυαλό μια πενηντάρα γειτόνισσα στο χωριό, που είχε μείνει χήρα.

Στις εκλογές λοιπόν, αν και δεν ήταν προγραμματισμένο, πηγαίνω στο χωριό, μόνος. Πηγαίνω στο πατρικό μου, το οποίο είναι άδειο, και ανοίγω τα παράθυρα να αεριστεί. Στο απέναντι σπίτι τα παράθυρα της, ήταν κι αυτά ανοιχτά. Δεν πέρασαν ούτε 10 λεπτά όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν η γειτόνισσα και με καλούσε να πάω σπίτι της να φάμε. Της είπα ότι θα αργήσω λίγο, να κάνω ένα μπανάκι. Μου είπε να μην αργήσω, για να με δει κιόλας που την έχω ξεχάσει. Κάνω μπάνιο, φοράω μια φόρμα χωρίς μποξεράκι από κάτω, και πάω. Δεν είχα κάποιο σχέδιο ή τακτική στο μυαλό μου, απλά πήγαινα βλέποντας και κάνοντας.

Όταν άνοιξε την πόρτα κατάλαβα. Ήταν βαμμένη, χτενισμένη, και μοσχομύριζε. Με αγκάλιασε με ένα τρόπο αγκαλιάς και τριψίματος, με φίλησε λίγο δειλά και με καλωσόρισε μέσα.

«Βρε βρε τι έγινε; Ομόρφυνες». Έκανε πως δεν άκουσε.

«Έλα, πέρασε μέσα, κάτσε».

Με τα πολλά με τα λίγα, κάτσαμε, φάγαμε, ήπιαμε τα κρασάκια μας, μιλήσαμε για όλους και για όλα, γελάσαμε και μη έχοντας τι άλλο να πούμε κάτσαμε στον καναπέ.

  • 909 200 6722

«Το βράδυ θα μείνεις εδώ όμως», μου λέει.

«Δεν ξέρω, θα δούμε,.. δεν βάζεις κάνα κρασάκι ακόμη;» της απαντάω.

«Εσύ αντέχεις, εγώ ζαλίστηκα ήδη, μεγάλη γυναίκα» μου λέει. Το «μεγάλη γυναίκα» το είπε ναζιάρικα όμως.

Φέρνει το κρασί, πίνουμε και καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο.

«Πες μου εσύ τώρα, σε βρίσκω αστέρι, τι έγινε;»

Κοκκίνισε, αλλά μισογελώντας, μ’ ένα τάχα θλιμμένο ύφος μου απαντάει «εεε! σιγά το αστέρι».

Απλώνω το χέρι, της χαϊδεύω τα μαλλιά και της λέω, «αστέρι, άκου με που σου λέω».

Τα έχασε. Τραβάω το χέρι πολύ λίγο, πιο σιγά από ότι θα έπρεπε και της προτείνω να πάει να ξαπλώσει, αν δεν νιώθει καλά και ότι εγώ άναψα από το κρασί και θα πάω λίγο στο μπάνιο. Μου απάντησε με μισόλογα. Σηκώνομαι, της δίνω ένα φιλί, στο μάγουλο και καλά, αλλά πιο κοντά στο λαιμό και το αυτί και της λέω, «έλα μη το σκέφτεσαι, πήγαινε να ξαπλώσεις». Σηκώθηκε με ένα απλανές ύφος, αλλά πριν προλάβει να μου απαντήσει κάτι, της πιάνω το κεφάλι και λέγοντας «πόσο το θέλω» την φιλάω στο στόμα. Δεν τραβήχτηκε, έκατσε και την φίλησα. «Δεν κάνει», μου είπε όταν την άφησα. «Αν το θέλουμε, κάνει… κι εγώ το θέλω» της είπα και συνέχισα «Εσύ δεν θέλεις; Θέλεις!». Και την ξαναφιλάω. Αυτό ήταν. Με έσφιξε, μου πέταξε τη γλώσσα της στο στόμα (σουβλερή πολύ) και απογειώθηκε. «Το θέλω η τρελή, το θέλω», έλεγε συνέχεια.

Την πήρα εκεί στον καναπέ, λέγοντας την ότι μόνο για αυτήν ήρθα στο χωριό, γιατί την σκεφτόμουν συνέχεια. «Κι εγώ σε σκεφτόμουν συνέχεια, αγόρι μου, κι εγώ..». Χρειάστηκα κάμποση ώρα για να χύσω. Έχυσα μέσα της και έμεινα για λίγο εκεί μέχρι να ηρεμήσουμε λίγο από τον πήδουλο. «Ναι αγόρι μου, με έχυσες, με γάμησες ψωλαρά μου, πουτσαρά μου», ήταν τα λόγια της όταν τη γαμούσα. Στον καναπέ, αφού έχυσα, μου χάιδευε το στήθος, χωρίς να μιλάει. Αιωρούταν μια αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Όπως με χάιδευε της ζήτησα να μου πάρει μια πίπα αλλά αρνήθηκε.

«Αυτά τα κάνουν οι μικρές, δεν θέλω» μου είπε. Δεν επέμεινα και πολύ.

Κάποια στιγμή την παρότρυνα να πάει να κάνει ένα ντουζάκι και πήγε. Αφού άκουσα το νερό να τρέχει πήγα και εγώ στο μπάνιο, μπήκα μαζί της στη μπανιέρα και άρχισα να την τρίβω και να τη χαϊδεύω. Το απολάμβανε πάρα πολύ, ώσπου τελικά απογειώθηκε, όταν ξεπλένοντας την πλάτη της γονάτισα και της έγλειψα την κωλοτρυπίδα και το μουνί της, από πίσω. Τρελάθηκε. Δεν της είχαν ξαναγλύψει την κωλοτρυπίδα, ενώ το τελευταίο γλυφομούνι ίσα που το θυμότανε. Μούγκριζε πλέον, δεν βογκούσε. Βγήκαμε από την μπανιέρα, την κάθισα στο πλυντήριο με τα μισά κωλομέρια της στο αέρα κι έπεσα με τα μούτρα στο μουνί και την κωλοτρυπίδα της. Δεν ξέρω αν είχε οργασμό, αλλά τα υγρά της είχαν μια γλυκιά γεύση που τα κατάπια ευχαρίστως. Η καύλα της ήταν τόσο μεγάλη που όταν την κατέβασα από το πλυντήριο, γονάτισε και κατάπιε την πούτσα μου. Με έγλειφε με μανία.

«Πάμε μέσα», της είπα και σηκώθηκε.

Πήγαμε πάλι στον καναπέ όπου και συνέχισε την πίπα.

«Σ αρέσει αγόρι μου;» ρωτούσε

«Είσαι αστέρι καύλα μου, θα σκέφτομαι αυτή την πίπα και θα βαράω μαλακία για πάρτι σου μουνάρα μου».

«Το κάνω καλά;»

«Και τ’ αρχίδια, μη τα παραμελείς», της απαντούσα.

Εκείνο το απόγευμα την ξεμούνιασα. Εγώ κάποια στιγμή κουράστηκα να τη γαμάω, αφού η εμμονή της με είχε αγριέψει τόσο πολύ, που δεν έχυνα με τίποτε. Απλά τη γαμούσα μανιωδώς.

Δεν ξέρω αν είχε τύψεις, πάντως αν είχε κάποιες για λίγο, αυτές εξανεμίστηκαν μετά το απογευματινό γαμήσι.

Ροζ γραμμές – Ροζ τηλέφωνα 909 200 6424

 909 200 6424 909 200 6372 909 200 6332 909 200 6585 909 200 6465 909 200 6722 909 ...
Διαβάστε περισσότερα

Ροζ γραμμές – Ροζ τηλέφωνα 909 200 6372

909 200 6424 909 200 6372 909 200 6332 909 200 6585 909 200 6465 909 200 6722 909 200 6374 ...
Διαβάστε περισσότερα

Reply