Η Άννα σε one night stand

Είναι καλοκαίρι κι εγώ δουλεύω στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ. Κατά τις 11.30 τελειώνω τη δουλειά μου και ξεκινάω να φύγω.

Μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητο, βάζω μπροστά τη μηχανή και κοιτάζω πίσω για να κάνω όπισθεν. Έτσι όπως κοιτάζω διαπιστώνω ότι ο οδηγός του πίσω αυτοκινήτου είχε καρφωθεί και με κοίταζε. Το ίδιο έκανα και εγώ μιας και μου αρέσουν τα παιχνίδια.

Τότε έρχεται και παρκάρει δίπλα μου. Άρχισε να μου μιλάει και σιγά σιγά να κάνουμε μία συζήτηση μέσα στα αυτοκίνητά μας ο καθένας.

Ο Μάνος (έτσι τον έλεγαν) επέμενε να πάμε για ποτό. Με τα πολλά δέχτηκα. Ξεκινήσαμε ο καθένας με το αυτοκίνητό του για κάποιο μπαράκι που το ξέραμε και οι δύο. Σε 10 λεπτά είχαμε παρκάρει και μπαίναμε στο μαγαζί. Ένα συμπαθητικό μαγαζάκι με rock μουσική.

Παραγγείλαμε τα ποτά μας και αρχίσαμε να συζητάμε. Καθώς προχωρούσε η συζήτηση αρχίσαμε να μην μένουμε μόνο στα λόγια, αλλά να ακουμπάμε ο ένας τον άλλον. Φεύγοντας, πηγαίνουμε στο αυτοκίνητό μου που ήταν παρκαρισμένο πιο κοντά στο μαγαζί. Άνοιξα την πόρτα και στάθηκα όρθια ακουμπώντας στο αυτοκίνητο.

Εκείνος σε απόσταση αναπνοής από εμένα να με φιλάει στο μάγουλο και να με καληνυχτίζει. Όπως έφευγε για το αυτοκίνητό του πετάω  «Έτσι φεύγεις»?

Με τη μία γυρίζει πίσω και αρχίζει να με φιλάει με λύσσα. Tο χέρι του είχε  χωθεί μέσα στο μπλουζάκι μου και έπαιζε με τις τεράστιες καυλωμένες ρώγες μου.

 

  • 909 200 6722

 

Με το άλλο του χέρι ξέλυσε την μπλούζα μου, που εκείνη τη στιγμή έπεφτε και άφηνε ακάλυπτο το στήθος μου. Στη θέα του στήθους μου έπαψε να ασχολείται με τα χείλια μου και ξεκίνησε να μου γλύφει τις ρώγες να τις ρουφάει και να τις δαγκώνει.
Μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και κάθισα στη θέση του οδηγού. Με τα πόδια έξω από αυτό και φυσικά τόσο ανοιχτά όσο να μπορεί να δει το μικροσκοπικό εσώρουχο που φορούσα. Με ξάπλωσε πίσω και άρχισε να με γλύφει στην κοιλιά και να κατεβαίνει όλο και πιο κάτω μέχρι που έφτασε στο τελείως αποτριχωμένο μουνί μου.

Άρχισε να με γλύφει και να παίζει με γλώσσα του πότε στην κλειτορίδα μου και πότε να με γαμάει με αυτή χώνοντάς τη μέσα στο μουνί μου. Τον παρακάλεσα να φύγουμε και να πάμε σε κάποιο μέρος που ήξερά και που θα ήταν καλύτερα.

Πήγαμε με το δικό του αυτοκίνητο. Στο δρόμο δεν σταμάτησε να μου χαϊδεύει το μουνί. Λίγο πριν φτάσουμε του τράβηξα το χέρι και του ξεκούμπωσα με μια κίνηση το παντελόνι.
Ο καυλωμένος του πούτσος ήταν τώρα μπροστά στα μάτια μου. Σκύβω και βγάζοντας την γλώσσα μου αρχίζω να τον γλύφω. Πρώτα το κεφαλάκι και μετά με μίας όλο μέσα.

Άρχισε να βογκάει και να μου λέει να μην σταματήσω. Φτάσαμε στο μέρος που είχα προτείνει και μαζί έφτασε και αυτός στα όριά του και φωνάζοντας «Πάρτα μωρή καυλιάρα, πάρτα όλα πουτάνα», έχυσε στο στόμα και στο πρόσωπό μου.

Του σκούπισα και την τελευταία σταγόνα και του είπα ότι τώρα ήταν η σειρά μου. Η πούτσα του που δεν είχε πέσει άρχισε να δείχνει τις άγριες διαθέσεις της και πάλι.

Με διέταξε να κατέβω από το αυτοκίνητο και βγήκε και αυτός.
Με πήγε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και με έβαλε να ακουμπήσω τα χέρια μου στο καπό και να σκύψω. Τα φώτα του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά και έτσι όπως καθόταν από πίσω μου έβλεπε να διαγράφεται η σιλουέτα του κορμιού μου.

Άρχισε να με χαϊδεύει στο λαιμό με τη γλώσσα του και να κατεβαίνει όλο και πιο χαμηλά. Με το χέρι του έπαιζε με μανία το μουνί μου κι έβαζε το ένα δάχτυλο μετά το άλλο. Ήμουν στα όρια της τρέλας. Έβγαλε τα δάχτυλά του και μου έχωσε μέσα μου τον καυλωμένο του πούτσο. Εγώ άρχίσα να κουνιέμαι και να του δίνω τον ρυθμό που ήθελα εκείνη τη στιγμή.

Εκείνος πιάνοντάς μου γερά τη λεκάνη με ακινητοποίησε και άρχισε να μου τον καρφώνει γερά και με λύσσα. «Εγώ θα σε γαμήσω, θα σε κάνω να χύνεις συνέχεια καύλα μου» μου είπε και συνέχισε να με γαμάει δυνατά. Άρχισα να απολαμβάνω ένα καλό γαμήσι.
Όταν έφτασε η ώρα να τελειώσω βγήκε λέγοντας μου ότι αυτή τη νύχτα θα τελειώσω όταν θέλει αυτός. Με άφησε δύο τρία λεπτά να ηρεμίσω και μετά μπήκε μέσα μου. Με γαμούσε για αρκετή ώρα και εγώ τρελαινόμουν.

Δεν με άφηνε να τελειώσω με καμία δύναμη. «Τώρα είναι η ώρα να τελειώσεις» μου λέει και βγαίνει από το μουνί μου. Τοποθετεί τον πούτσο του στον κώλο μου και αρχίζει να τον σπρώχνει με όλη του τη δύναμη.

Όταν μπήκε όλος μέσα άρχισε να με γαμάει και να μου βαράει τα κωλομάγουλα. Δεν άντεξα πολύ, του είπα ότι χύνω.

Εκείνη τη στιγμή μου τραβάει τα μαλλιά με δύναμη και αρχίζει να φωνάζει «Όλα για σένα ξέκωλη, όλα μέσα στο κώλο σου» και έχυσε μέσα μου. Ήταν υπέροχα!

Καληνυχτιστήκαμε και δώσαμε υπόσχεση ότι θα το επαναλάβουμε σύντομα.

Reply