Ο πουστάκος

Το γαμήσι είναι απόλαυση..  όπως και να έχει…Με την κοπελιά μου μένουμε μαζί και τα βρίσκουμε πολύ καλά και στο κρεβάτι. Τα κανουμε όλα… και η καλύτερη μου είναι ότι μου δίνει κόλο… για μένα είναι το αποκορύφωμα! Το καλοκαίρι που ήρθε ο αδερφός της από το εξωτερικό για διακοπές για λίγες μέρες και έμεινε μαζί μας.  Δεν μας ενοχλούσε καθόλου.

Ένα απόγευμα ενώ ήμασταν στα προκαταρκτικά με την κοπέλα μου, ολόγυμνοι και ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, ακούσαμε ένα θόρυβο. Κοιταχτήκαμε.. εκείνη ήταν σαστισμένη… ντύθηκε βιαστικά και μου είπε ότι ντρέπεται τον αδερφό της, για αυτό θα φύγει για λίγο να πάει να πάρει τσιγάρα. Όπως και έκανε. Εγώ έμεινα στο κρεβάτι και έπαιζα με τον καυλωμένο πούτσο μου. Μετά από λίγο όμως ακούσαμε ξανά θόρυβο. Πετάχτηκα σαν σίφουνας να δω τι συμβαίνει. Άνοιξα τόσο γρήγορα την πόρτα που δεν πρόλαβε να φύγει. Ήταν ο αδερφός της. Γονατιστός με τον πούτσο στο ένα χέρι, να κοιτάζει από την κλειδαρότρυπα και με το άλλο μαλακιζότανε από τον κόλο.

-Τι κάνεις εδώ? τον ρώτησα έξαλλος

-Σας άκουγα να γαμιώσαστε και κάβλωσα. Συγνώμη..

-Κάβλωσες? Τώρα θα σε ξεκαβλώσω εγώ. Δεν μου αρέσει να με ενοχλούν όταν γαμάω. Άν η σουφρίτσα σου θέλει πούτσο, μόλις τον βρήκε..

 

  • 909 200 6722

Τον άρπαξα από το χέρι, κάθισα σε μια καρέκλα και τον κάθησα στα μπούτια μου. ‘Ετσι που ήταν κορδωμένος ο πούτσος μου δεν χρειάστηκε να χάνομε χρόνο. Τον σάλιωσα λίγο και τον έβαλα με μιας στον πεινασμένο κώλο του που με περίμενε.

Άρχισε να τινάζεται και να χοροπηδάει επάνω μου σαν μπαλάκι του πινγκ πόνγκ, ενώ με το ένα του χέρι στηριζόταν σε εμένα και με το άλλο έπαιζε τον πούτσο του. Εγώ του χάϊδευα τις ρόγες και του έδινα χαστούκια στον κώλο για τιμωρία.

-Ήθελες μπανιστήρι πουστράκι? Φαινότανε  τώρα πουτανάκι μου.. Ξεσκίσου στον λυσσασμένο πούτσο μου.

Δεν μίλαγε, μόνο γαμιώτανε και από τις φωνές και τα βογγητά του, κατάλαβα ότι χύνει. Χοροπήδαγε σαν τρελός και η σούφρα του ρούφαγε όσο μπορούσε πιο βαθιά τον πούτσο μου και μόλις άρχισε να χύνει έχυσα και εγώ μέσα του και τα ζουμιά τρέχανε ζεστά….

Ο κώλος του ήτανε πολύ σφιχτός γιατί δεν είχε γαμηθεί ακόμα πολλές φορές. Το γουστάραμε και οι δύο. Φιληθήκαμε και γύρισε στο δωμάτιό του.

Reply